Μους γιαουρτιού
- 1 κιλό γιαούρτι σακούλας.
- Ξύσμα ενός λεμονιού.
- Χυμό ενός λεμονιού.
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη.
- Φυστίκια Αιγίνης ανάλατα ψιλοκομμένα.
- Χτυπάμε το γιαούρτι στο μίξερ για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε την άχνη . Εξακολουθούμε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη και προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσει.
- Σερβίρουμε σε μπολ παγωτού και πασπαλίζουμε με τριμμένα φυστίκια η καραμελωμένα καρύδια.