Mοσχαράκι Στρογγάνοφ
600 γρ . μοσχάρι φιλέτο σε λωρίδες κομμένο
2 κ. γλ . αλεύρι
10 μικρά αγγουράκια τουρσί σε μικρά κομματάκια κομμένα
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομματάκια ή 1 κονσέρβα ντομάτα
300 ml ζωμό κρέατος
500 γρ . φρέσκα μανιτάρια ή κατεψυγμένα σε φέτες
2 κ , σ . φυτίνη
200 γρ κρέμα γάλακτος ή Crème fraîche
αλάτι , πιπέρι τρίχρωμο
Στο τηγάνι βάζουμε τη φυτίνη και τηγανίζουμε το κρέας .
Το βγάζουμε και το βάζουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με το αλεύρι .
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα μανιτάρια να πάρουν λίγο χρώμα , μετά το ζωμό κρέατος ,
τα αγγουράκια και την ντομάτα , αλάτι , πιπέρι και αφήνουμε για 20 λεπτά να βράσει η σάλτσα .
Προσθέτουμε και το κρέας , ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2 λεπτά , ρίχνουμε και το κρεμ φρες ή την κρέμα γάλακτος .
Ανακατεύουμε να ενωθούν και σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα .