Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα με κρέμα Γιαούρτι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Νοστιμότατη και ζουμερή μηλόπιτα.

Συστατικά
  • Για την μπισκοτένια βάση
  • 250 γρ Αλευρι
  • 125 γρ Βουτυρο
  • 100 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 1 βανιλια
  • 1 κροκο αυγο
  • 1 τσιμπια Αλατι
  • Γέμιση
  • 250 γρ στραγγιστο γιαουρτι
  • 1 φάκελο Ανθος Αραβοσιτου με γευση βανιλια
  • 4 Αυβγα
  • 100 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 250 μλ Κρεμα γαλακτος χτυπημένη σε σαντιγη
  • 1 Ζαχαρη Βανιλια
  • Ακομη χρειαζόμαστε
  • 600 γρ καθαρισμενα Μηλα και κομμενα σε φέτες
  • 30 γρ Μουλιασμενες σε Ρούμι Σταφιδες
  • Ξυσμα απο 1 Λεμονι
  • 20 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 1/2 κ γ Κανέλλα
  • Για την Επιφάνια μετα το ψησιμο χρειαζόμαστε
  • 3 Κ σ Μαρμελαδα Βερύκοκο
  • 70-100 γρ αμυγδαλα χωρις φλουδα σε καρφακια η φιλεταρισμένα
Οδηγίες
  1. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα για τη μπισκοτένια βάση και κανουμε μια μπάλα,τη βαζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα
  2. Ανάβουμε τον φουρνο στον αερα στους 180 βαθμούς.Βουτυρωνουμε μια φορμα 26 άρα με αποσπώμενο πάτο
  3. Βγαζουμε την ζυμη απ το ψυγείο. Ανοιγουμε το μπισκοτενια φυλο και ντύνουμε την φορμα και τα πλαϊνά
  4. Με το μιξερ χτυπαμε τα αυγα με την αχνη,να αφρατεψουν λιγο
  5. Προσθετουμε τα υπόλοιπα υλικα, την σαντιγη την πρόσθετω στο τέλος και ανακατεύω απαλα να ενωθούν τα υλικα.
  6. Ριχνουμε το μιγμα επανω στη ζύμη,μεσα στην φορμα.
  7. Βαζουμε επανω τα μηλα ,πάνω στα μηλα τις Σταφιδες και πασπαλιζουμε με την Αχνη και κανέλα.
  8. Ψηνουμε για 70 λεπτα περίπου.
  9. Σε τηγανι χωρις βουτυρο, ροδίζουμε τα αμυγδαλα. Ζεσταίνουμε την μαρμελαδα.
  10. Μολις βγει το γλυκο το λουστραρουμε με την μαρμελαδα. Πασπαλιζουμε με τα αμυγδαλα
  11. Αφηνουμε να κρυωσει πολυ Καλα!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή