Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Απ:Αφιερώνω
gaknis 1.1.2015 18:19
Απ:Καλημέρα, παρεούλα!
Hlianna 22.12.2014 12:49
Απ:Καλημέρα, παρεούλα!
hrisag 21.12.2014 9:13
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

634-.jpg
Ογκρατέν Καρότου



Μαρμελάδα ροδάκινο.

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2011
none
Περιγραφή

Γεύση και άρωμα στη μαρμελάδα μας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ροδάκινα και 3 νεκταρίνια σφιχτά χωρίς σημάδια και γερά.( τα ζυγίζουμε καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσια)
  • 850 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 1/2 ποτήρι νερού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού.
  • 1/2 ποτήρι νερού χυμό ροδάκινο life ,amita κλπ.
  • 1/2 λεμόνι στυμμένο.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια με το μαχαίρι.
  2. Βάζουμε στην κατσαρόλα σε στρώσεις φρούτο και ζάχαρη, τελειώνουμε με την ζάχαρη. Ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ροδάκινου και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.Ξαφρίζουμε κατα διαστήματα. Ανακατεύουμε συχνά να μην κολλήσει. 
  3. Λίγο πριν την κατεβάσουμε από την φωτιά,ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.
  4. Για να τσεκάρουμε αν είναι έτοιμη,βάζουμε μια μικρή ποσότητα σένα πιατάκι της πάστας. Κάνουμε μια αυλακιά με το δάχτυλό μας χωρίζοντας στα δύο την ποσότητα. Αν παραμείνει η αυλακιά και δεν απλώσει ,η μαρμελάδα είναι έτοιμη.
  5. Σε αποστειρωμένα βάζα καλά κλεισμένα,κρατάει ένα χρόνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 23 Ιούλιος 2011
Τέλεια μαρμελάδα,με το χρώμα της! σωστά φτιαγμένη,με τα κομματάκια μέσα που δίνουν όμορφη αίσθηση!μπράβο Τζένη μας,και εγώ έτσι κάνω τις μαρμελάδες κομματάκια -κομματάκια μέσα!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011
H φωτογραφία από τη Lara Lo
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011
Την έκανα την μαρμελάδα σου Τζένη και μου πέτυχε! έγινε πολύ καλή!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011
H φωτογραφία από την Ειρήνη
Μεταφορά στην κορυφή