Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μακαρόνια Σουφλέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Απίθανα ατομικά σουφλεδάκια μακαρονιών!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2-3 μερίδες
  • 100 γρ μακαρονια ταλιατελε, ειναι τα λιγο πλατιά
  • 2 κ σ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε κυβακια κομμένο
  • 250 γρ πιπεριες πράσινες, κίτρινες, κόκκινες σε λωρίδες κομμένες
  • 2 κ σ φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη η βάλτε ξερή αν δεν έχετε

Για το σουφλε Soufflé

  • 40 γρ βουτυρο
  • 20 γρ αλεύρι
  • 325 μλ γαλα
  • 50 γρ παρμεζανα τριμμένη
  • 4 αυγα ξεχωριστά
  • Λιγο βουτυρο και παξιμάδι τριμμένο για τα φορμάκια
Οδηγίες
  1. Βραζουμε με αλατισμένο νερο τα μακαρονια για 3-5 λεπτα, Τα στραγγιζουμε και τα χοντρόκοβουμε.
  2. Βαζουμε το λαδι σε τηγάνι και σωταρουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτα ,Την ρίγανη ριχνουμε και τις πιπεριες. Σκεπαζουμε με καπάκι και κατεβαζουμε τη φωτια αφηνουμε για 10 λεπτα Και το παίρνουμε απο την φωτια μετά.
  3. Ανάβουμε τον φουρνο στους 200°Βαθμούς αντιστασεις. Παίρνουμε 2-3 φορμάκια που να χωράνε 400 μλ και τα βουτυρωνουμε, πασπαλίζουμε με τριμμένο παξιμάδι.
  4. Χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρέγκα και βαζουμε στο ψυγείο.
  5. Βαζουμε τα 40 γρ βουτυρο να ζεσταθεί. Ριχνουμε το αλευρι ,λιγο αλατι, πιπερι ,
  6. Ανακατεύουμε ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα και μετα το Τυρί, στο τέλος τους κροκους , ριχνουμε μεσα τα μακαρονια ανακατεύουμε. Προσθετουμε την μαρέγκα.
  7. Βαζουμε απο το μιγμα αυτο στα φορμάκια και επανω απο τις πιπεριες. Ψήνουμε για 25 λεπτα ανάλογα τον φουρνο σας ,μεχρι να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια και να εχει φουσκώσει αρκετα. Σερβιρουμε αμεσως γιατι ξεφουσκώνει και καθεται.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή