Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Λουκουμάδες της Παραλίας

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Οι γνωστοί μας λουκουμάδες για την παραλία και όχι μόνο!

Συστατικά
  • 650 γραμμάρια αλεύρι.
  • 100 γραμμάρια βιτάμ λιωμένο.
  • 2 αυγά χτυπημένα.
  • 100 γραμμάρια λίγο χλιαρό γάλα.
  • 100 γραμμάρια λίγο χλιαρό νερό.
  • 90 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή(9 γραμμάρια)
  • άρωμα βανίλιας.
  • 1/3 κουταλιά της σούπας αλάτι,
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
  • Ζάχαρη για πασπάλισμα.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε το νερό με το γάλα,προσθέτουμε την ζάχαρη και την μαγιά .Ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά μαγιά.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την βάζουμε σε φούρνο που ζεστάναμε στους 30 βαθμούς,για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  3. Προσθέτουμε τα αυγά, το βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου,τη βανίλια, το αλεύρι και το αλάτι.
  4. Κάνουμε μια ωραία μαλακή ζύμη.Την σκεπάζουμε με σελοφάν και την βάζουμε στον φούρνο στους 30 βαθμούς,για να φουσκώσει.
  5. Σε είκοσι λεπτά θάχει διπλασιαστεί.Την βάζουμε στον πάγκο και την χωρίζουμε στα 2.
  6. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο και λίγο στην ζύμη.Ανοίγουμε φύλλα με πάχος ενός δακτύλου.
  7. Με κου-πάτ σχηματίζουμε στρόγγυλα κομμάτια και με καπάκι μπουκαλιού κάνουμε τρύπα στην μέση.
  8. Βάζουμε σε κομμάτια λαδόχαρτου όταν κάνουμε την διαδικασία με την τρυπούλα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν περίπου είκοσι λεπτά.
  9. Παίρνουμε κάθε κομμάτι και το γυρίζουμε τούμπα στο τηγάνι με μπόλικο ηλιέλαιο.Το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά .Αραιά τα τηγανίζουμε για να φουσκώσουν άνετα.
  10. Τα βάζουμε σε δίσκο με χαρτί κουζίνας,να απορροφήσει το λάδι,Τα πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο ίντερνετ.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή