Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κριθαρότο με λαχανικά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017
none
Περιγραφή

Γευστικότατο και ελαφρύ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 συσκευασία κριθαράκι μέτριο{εγώ έβαλα χοντρό},
  • πιπεριές πολύχρωμες,
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι,
  • μανιτάρια σε φετούλες,
  • φρέσκο κρεμμυδάκι,
  • καρότο σε φέτες,
  • 80 ml λευκό κρασί,
  • 100 γρ.παρμεζάνα τριμμένη ,
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών ,
  • αλάτι, πιπέρι ,
  • λάδι.
Οδηγίες
  1. Σε πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι,το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  2. Ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια και το σοτάρουμε ελαφρά να γυαλίσει.
  3. Προσθέτουμε και σοτάρουμε ελαφρά, τα καρότα, τις πιπεριές και τα μανιτάρια κομμένα σε φετούλες για 2-3 λεπτά ακόμη .
  4. Τέλος προσθέτουμε το κριθαράκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
  5. Ρίχνουμε λίγο λίγο και τον ζωμό λαχανικών,να καλύψουμε το κριθαράκι και τα λαχανικά μας.
  6. Αφήνουμε να μαλακώσει το κριθαράκι και τα λαχανικά μας 15-20 λεπτά.
  7. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο θυμάρι ή ρίγανη.
  8. Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε την παρμεζάνα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα


Η συνταγή από εδώ: http://www.alwayshungry.gr/2016/08/kritharoto-me-laxanika.html
Εγώ δεν έβαλα κρασί και φρέσκο κρεμμυδάκι, έβαλα χοντροκομμένο σέλινο και καρότα!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή

">