Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3649-piroskipatata.jpg
Πιροσκί με πατάτα



Κοτόπουλο με κοφτό μακαρονάκι της Σοφίας

recipe image
Προστέθηκε απόsofouleli, Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

 

Εύκολο φαγητό αλλά αν γίνει με τα σωστά υλικά θα γίνει και νόστιμό! Τι άλλο ;κοτοπουλάκι που πάντα υπάρχει έστω και στην κατάψυξη, έτοιμα κομματάκια μπουτάκια ή στήθος και κοφτά μακαρονάκια ή κριθαράκι ή ακόμα και μακαρόνια της αρεσκείας μας. Ένα πιάτο που μπορούμε να το φτιάξουμε σε λίγη ωρίτσα σε έκτακτη ανάγκη πείνας....

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • ½ κ. κοτόπουλο
  • 1/2 κούπα λάδι
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια τριμμένα στο μούλτι
  • 1 κ.σ. ντοματοπολτό
  • 1 κ.σ. σε σκόνη maggi ή ένα κύβο knorr κοτόπουλο
  • 1/2 κ.σ. πιπέρι μαύρο,.λίγο καγέν,
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 300 γρ.ζυμαρικά (αν θέλετε περισσότερες μερίδες 500γρ).
  • 6 ποτήρια νερό αν είναι λίγο προσθέτουμε κι αλλο σιγα-σιγά.
  • Τριμμένο γκούντα - φέτα τυρί
Οδηγίες
  1. Ζεσταίνουμε λίγο το λάδι, ρίχνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου( φρέσκα ή παγωμένα), ανακατεύουμε να πάρουν λίγο χρώμα, προσθέτουμε την ντομάτα με τον πολτό, τα μυρωδικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση, και σε πέντε λεπτά ρίχνουμε λίγο νεράκι να σιγοβράσει το κοτόπουλο.
  2. Σε 20΄ περίπου ρίχουμε το νερό βρασμένο, και τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας μην κολλήσουν. (αυτά για τους αρχάριους). Δοκιμάζουμε αν μας αρέσει στο αλάτι και προσθέτουμε αν θέλουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα

Το γκούντα με την φέτα δίνει μια απίθανη γεύση πίτσας όταν είναι ζεστό το φαγητό, επειδή λιώνει στην επιφάνεια του πιάτου. Αν το θέλετε ζουμερό προσθέτουμε νερό περισσότερο προς το τέλος, με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε και με μοσχάρακι αλλά βράζουμε το κρέας περισσοτερο χρόνο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια
Σχόλιο από SORINA , Κυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Οτιδηποτε ειναι φτιαγμενο απο τα χερακια της Σοφιας μου ειναι νοστιμο.....ευχαριστω φιλη
Σχόλιο από vamei , Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σοφουλελι εισαι η καλυτερη μαγειρισα ever!!!
Μεταφορά στην κορυφή