Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κοτόπουλο φρικασέ το γρήγορο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 12 Απρίλιος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμο φαγητό αλλιώς, και χωρίς να επιβαρύνει την υγεία μας.

Συστατικά
  • 1 συσκ. φιλέτο κοτόπουλο περιπου 800 γρ. σε μεγάλα κυβάκια
  • Μισή κούπα λαδι
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 4 κρεμμυδάκια φρ. Ψιλ/να
  • Μισό δεματάκι άνηθο ψιλ/νο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 2 μαρούλια τρυφερά ή καρδιές, χοντροκομμένα 2 εκ.
  • 1 κύβο κοτόπουλου διαλυμένο σε ¼ της κούπασ νερό
  • 2 κ.σ. κορν φλάου ή αλεύρι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι ( 200 γρ.)
  • χυμό απο 2 λεμόνια
  • αλάτι , πιπέρι
Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια με το λαδι αρχικά και με το κρεμμύδι στη συνέχεια σε δυνατή φωτιά για λίγο. Σβήνουμε με το ζωμό +νερό.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μαρούλια ψιλοκομμένα και τα μυρωδικά. Βάζουμε στο φαγητό αλατοπίπερο και αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά.
  3. Ανακατεύω στο χυμό του λεμονιού το αλεύρι και στη συνέχεια ανακατεύω και το γιαούρτι, ώστε να έχω μια μέτρια σε πυκνότητα κρέμα. Παίρνουμε λίγο ζουμί από το φαγητό μας και το ρίχνουμε στην κρέμα και όλο αυτό το ρίχνουμε στο φαγητό. Αφήνουμε 1 με 2 λεπτά στη φωτιά , ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε τη φωτιά.
  4. Σερβίρουμε σκέτο ή με λευκό ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν τα μαρούλια μας είναι σκληρά, μπορούμε να τα ζεματίσουμε για 1 με 2 λεπτά σε καυτό νερό.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή