Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γρήγορο γλυκό με σφολιάτα, μαρμελάδα και τριφτή ζύμη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 28 Ιούνιος 2015
none
Περιγραφή

Ένα πολύ εύκολο , γρήγορο και νόστιμο γλυκό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 φύλλο Σφολιάτα έτοιμη
  • 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας

Ζύμη κρούστας-Στρόιζελ

  • 300 γρ αλευρι
  • 240 γρ βουτυρο
  • 200 γρ. ζαχαρη
  • 1 -2 βανιλιες
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε 1 φυλλο σφολιατα ρολό απο το μαρκετ. Απλώνουμε με το χαρτί της επανω σε ταψι. Επανω αλείφουμε το 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας
  2. Μετα κανουμε με τα υλικα την ζυμη. Βάζουμε τα υλικά όλα μαζί και με τα δάχτυλα τα τρίβουμε. Την ρίχνουμε πάνω στην μαρμελαδα.
  3. Κοβουμε σε κομματια και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς στην αντισταση για 25-30 λεπτα, μεχρι να παρει χρωμα η Επιφάνεια και να εχει παρει λιγο χρωμα και ο πατος της σφολιάτας.
  4. Όταν ψηθεί, βγαζουμε απο τον φουρνο, αφηνουμε να κρυωσει και πασπαλιζουμε με αχνη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή