Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γλυκόξινη μαρμελάδα με Κρεμμύδια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 21 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Συνοδεύει  Τυριά  πικάντικα και σάλτσες από άγριο κρέας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1,250 κιλα Κρεμμύδια καθαρισμενα , κοκκινα εγω εβαλα και λιγα ασπρα σε λεπτές ροδέλες
  • 3 κουταλιές της σούπας αλάτι
  • 750 γρ ζάχαρη
  • 350 μλ ξύδι (λευκό ξύδι απο σταφυλια)
  • 1 ½ κουταλάκια του γλυκού γαρίφαλο σε πανακι δεμενο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο σπορια σε πανακι δεμενο
  • 1 ξυλακι κανελα

Οδηγίες
  1. Βαζουμε το κρεμμύδι με το αλάτι ανακατεύουμε και αφήνουμε 1 ώρα. Το ξεπλενουμε καλα και με μια πετσετα το στεγνώνουμε
  2. Βαζουμε τη ζάχαρη με το ξύδι και γαρίφαλο να σιγοβράζει για 5 λεπτά
  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κύμινο, αφηνουμε στο δυνατο της φωτιας να παρη μια καλη βρασει και μετα σε μικρη φωτια να σιγοβρασει για 2 -2,5 ώρες μέχρι να εχουμε ενα παχύ σιρόπι και τα κρεμμύδια να εχουν ροδίσει
  4. βγαζουμε τα σακουλακια με τα μπαχαρικα
  5. το βαζουμε αμεσως σε γιαλυνα βαζακια και το συντηρουμε στο ντουλαπι της κουζινας μας
  6. ειναι σαν μαρμελαδα και δεν χαλαη
  7. οταν ανοιξουμε ενα βαζο το βαζουμε μετα στο ψυγειο
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή