Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Γλώσσες με ρύζι, κονιάκ και μέλι

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014
none
Περιγραφή

Γευστικό και εμφανίσιμο φαγητό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • φρεσκα ψαρακια ή φιλετο γλωσσας κατεψυγμενο
  • βουτυρο φρεσκο αγελαδος
  • λιγες γαριδες (εαν δεν εχουμε δεν πειραζει)
  • ρυζακι για πιλαφι
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 1 κουτ. της σουπας μελι
  • αλατι, πιπερι,
  • μπουκοβο και
  • ξύσμα λεμονιου

Οδηγίες
  1. Παναρουμε και τηγανιζουμε τις γλωσσες μας σε φρ.βουτυρο.
  2. Αδειαζουμε το τηγανι μας απο το βουτυρο του τηγανισματος και ξαναβαζουμε καινουριο, ανεβαζουμε την θερμοκρασια της φωτιας μας, ριχνουμε το ρυζι τις γαριδες και τα τηγανιζουμε ελαφρα.
  3. Προσθετουμε το αναλογο νερο (αναλογα ποσο ρυζι θελουμε να κανουμε) το αλατι και το πιπερι και βραζουμε το ρυζι, αφαιρουμε τις γαριδες και ψιλοκοβουμε λιγες μεσα στο ρυζι
  4. Σβηνουμε τη φωτια και ριχνουμε το κονιακ και το μελι μας, γαρνιρουμε το πιατο με μπουκοβο και ξυσμα λεμονιου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αναλογιες δεν σας γραφω διοτι το γουστο της καθε μιας μας ειναι ξεχωριστο.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή