Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Ψήνονται στο τηγάνι σαν ομελέτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • γαύρο ή σαρδέλα μέτρια
  • καλαμποκάλευρο
  • αλάτι
  • 3 κ.σ. λάδι.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα ψάρια μας ,τα πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ ενώνουμε το καλαμποκάλευρο με το αλάτι.
  3. Αλατίζουμε ελαφρά !! και τα ψαράκια μας .
  4. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι μας ,με ένα πινέλο βοηθάμε να λαδωθεί καλά παντού.
  5. Περνάμε από το καλαμποκάλευρο τα ψάρια μας,'ενα ΄ενα και τα τοποθετούμε στο τηγάνι κυκλικά καλύπτοντας όλο το τηγάνι ,τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά προσέχοντας να μην μας καούν .
  6. Μόλις πάρουν χρώμα από κάτω τα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά { όπως κάνουμε την ομελέτα},προσθέτουμε 2 κ.σ. λάδι και αφήνουμε λίγα λεπτά να ροδίσουν.
  7. Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε ζεστά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται πολύ νόστιμα ! Μπορούμε να πασπαλίσουμε τα ψάρια μας με μαϊντανό και να τα περιχύσουμε με λεμόνι ! Το βίντεο για τις λεπτομέρειες εδώ :https://www.youtube.com/watch?v=BBB5ue2UZEU

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή