Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φασόλια με λάχανο τουρσί από το Καβακλί της Θράκης

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 16 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο φαγητό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 κιλο φασολια ασπρα
  • 2 κρασοποτηρα λαδι
  • 2 κουτ.της σουπας τοματοπελτε
  • 1 μεγαλο κρεμμιδι
  • 2 καροτα μετρια
  • σελινοριζα
  • αλατι, πιπερι
  • καυτερο κοκκινο πιπερι ψιλο
  • μπουκοβο
  • 500 γρ.λαχανο τουρσι ψιλοκομμενο
Οδηγίες
  1. Στο ενα ποτηρι λαδι ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε. Ριχνουμε τα φασολια μας τα οποια εχουμε μουλιασει σε νερο απο το προηγουμενο βραδυ, προσθετουμε τον τοματοπελτε, βαζουμε το καροτο, το σελινο, το αλατοπιπερο και νερο μεχρι να σκεπαστουν. Βραζουμε μεχρι να μαλακωσουν
  2. Σε αυτο το σταδιο προσθετουμε την τουρσι μας και συνεχιζουμε το βρασιμο μεχρι να βρασει το φαγητο μας καλα.
  3. Σε ενα τηγανακι και με το αλλο ποτηρακι λαδι, ριχνουμε μεσα το κοκκινο καυτερο πιπερι, το ριχνουμε μεσα στην φασολαδα να κανει τζζζζζζζζζζζζ, ανακατευουμε και ετοιμα τα φασολια μας.
  4. Σερβιρουμε με φρεσκια ριγανη και μπουκοβο.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή