Φασολάκια με μπέικον
- 500 γρ φασολακια τρυφερά ολοκληρα φρεσκα η κατεψυγμενα
- λιγο θυμαρι
- 1 δοντι σκορδο σε κυβακια
- πιπέρι,
- 1 κουταλιά λάδι
- 8 φετες Μπέικον
- 1 κουταλιά βούτυρο
- Βαζουμε σε κατσαρολα νερο να βράσει και ριχνουμε τα φασολια να βρασουν 7 λεπτα. Τα βγαζουμε και τα ριχνουμε αμεσως σε κρυο νερο
- Τυλιγουμε 10 φασολια με μια φετα μπεικον σε ρολο, το στερεώνουμε με μια
- Οδοντογλυφίδα.
- Βαζουμε το βουτυρο να κάψει, ριχνουμε το σκόρδο, το θυμαρι και τα ρολα μεσα και τα τηγανίζουμε τοσο οσο να πάρει το μπεικον χρωμα.
- Σερβιρουμε με κρεας και σαλτσα
Χριστέ μου τι νοστιμιές ειναι αυτές!!!!!!!!!!!