Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Far Breton δίαιτας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2013
none
Περιγραφή

Το απίθανο γαλλικό γλυκάκι, τώρα διαίτης και με σταφίδες.

Συστατικά
  •    2 αυγά.
  •    8 κ. σ. αλεύρι.
  •    6 κ, σ. αχνη.
  •    1 βανίλια.
  •    1 κούπα γάλα.
  •    100 γρ δαμάσκηνα ή σταφιδες, μουλιασμα σε 4 κ,σ. Ρουμι
  •    βούτυρο και αλεύρι για την φόρμα
Οδηγίες
  1. Βουτυρωνουμε λίγο ένα πυρεξ 30χ 20 και πασπαλιζουμε με αλευρι.   Αναβουμε τον φούρνο στους 170- 180 βαθμούς.
  2. Σε μια λεκάνη βάζουμε τα αυγα , τη ζαχαρη, τη βανιλια και ανακατευουμε λίγο με το μιξερ, ( δεν θέλει πολυ χτύπημα )
  3. Ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατευουμε καλά.   Ρίχνουμε και το γάλα.   Ρίχνουμε το μίγμα στο πυρεξ. Επάνω βάζουμε τα δαμάσκηνα η τις σταφιδες.
  4. Ψηνουμε για 30-35 λεπτα.   Αφήνουμε λίγο να κρυωσει και κόβουμε σε κομμάτια.   Πασπαλιζουμε με αχνη
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή