Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Ελαφριά πατατόσουπα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 05 Μάιος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμη και θρεπτική πατατόσουπα, για όλες τις εποχές.

Συστατικά
  • 1 κιλό πατάτες με κομμάτια
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • μισή κούπα λάδι
  • ένα σφηνάκι κρασί λευκό
  • 1 πράσο το λευκό σε ροδέλες
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο (μια πρέζα)
  • γιαούρτι στραγγιστό
Οδηγίες
  1. Σοτάρω το κρεμμύδι, το πράσο, τις πατάτες, το λίγο μοσχοκάρυδο με λίγο λάδι για λίγα λεπτά.
  2. Σβήνω με το κρασί, προσθέτω ζεστό νερό να τα σκεπάζει, ρίχνω τον κύβο, συμπληρώνω αλάτι και πιπέρι και το αφήνω να βράσει μισή ώρα περίπου.
  3. Πολτοποιώ στο μπλέντερ ή με το μίνι πίμερ ώστε να έχω ένα χυλό.
  4. Μεταφέρω τη σούπα στην κατσαρόλα, προσθέτω το υπόλοιπο λάδι, διορθώνω τη γεύση και προσθέτω ζεστό νερό, ανάλογα με την πυκνότητα που θέλω.
  5. Σερβίρω με λίγο λάδι και μια κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή