Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

804-travixtesmanhs.jpg
Τραβηχτές Μάνης


Δίχρωμη σπιτική μερέντα
recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Σάββατο, 22 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Σε αυτή τη συνταγή φτιάχνουμε μερέντα σε 2 παραλλαγές.

Συστατικά
  • 200 γρ  Σοκολάτα άσπρη κουβερτούρα
  • 80 γρ Βούτυρο
  • 100 γρ γάλα
  • 5 κ σ ινδοκαρυδο καβουρντισμένο  
  • 200 γρ μαύρη κουβερτούρα
  • 80 γρ βούτυρο
  • 100 γρ γάλα
  • 150 γρ αλεσμένα φουντούκια
Οδηγίες



  1. Λειώνω σε μπεν μαρι την άσπρη κουβερτούρα και προσθέτω όλα τα  υλικά, μετά αφήνω να κρυώσει λίγο και τα χτυπώ με το μίξερ.  
  2. Μετά κάνω  με τα ίδια τα υλικά  με μαύρη κουβερτούρα ακριβώς έτσι όπως και στην άσπρη, ρίχνω και  τα αλεσμένα φουντούκια και τα χτυπώ πάλι με το μίξερ
  3. Αφήνω να κρυώσουν και τα βάζω σε βάζο εναλλάξ   η μια κρέμα επάνω στην άλλη και με ένα πιρούνι τα ανακατεύω λίγο
  4. Κλείνω το καπάκι και τα βάζω σε ψυγείο
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011
Άλλη μια υπέροχη συνταγή σου! Μια διευκρίνιση μόνο, στο άσπρο μείγμα βάζουμε το ινδοκάρυδο και στο καφέ τα φουντούκια;
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατες και οι δύο μερέντες!! Αλλά και η άσπρη με το καβουρδισμένο ινδοκάρυδο πολύ ιδιαίτερη!!
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ινδοκαρυδο με μερεντα,θα πρεπει να εχει απιθανη γευση......πιστευω οτι αυτο το μιξ μπορουμε να το χρεισιμοποιησουμε και σαν βασικη κρεμα για τουρτα,τι λες Μπιανκα?
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011
ναι Χρυσα κανει για τουρτες και αν θελετε να και με τριμενο παντεσπανι που δεν το χρειαστηκαμε να το τριψουμε να το ανακατεψουμε με την μερεντα και να κανουμε σοκολατακια που μετα τα τυλιγουμε με Ινδοκαρυδο η τρουφα
και οτι αλλο θελετε
Σχόλιο από soulli , Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Φανταστική Μπιάνκα μου!!Υπέροχο χρώμα και οδηγίες βήμα προς βήμα!Και το ινδοκάρυδο πρέπει να έχει υπέροχη γεύση.
Σχόλιο από sofouleli , Παρασκευή, 04 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Tην προσθεσα στ αγαπημενα φιλη μου, θα εχει ενδιαφερον αυτη η συνταγη γιατι θα ξερουμε και θα εχει μεσα η νουτελα μας.
Σχόλιο από LARA LO , Δευτέρα, 23 Μάιος 2011
θέλω να φτιαξω μερέντα....γάλα εννοείς το φρέσκο;και δε χρειάζεται καθόλου ζαχαρη;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 23 Μάιος 2011
ΝΑΙ ΛΑΡΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΛΕΩ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
Μεταφορά στην κορυφή