Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Aλμυρά μάφινς

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 30 Μάιος 2016
none
Περιγραφή

Με υλικά που έχουν περισσέψει στο ψυγείο μας.

Συστατικά
  • 4 αυγά
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200γρ)
  • 1/2 κεσεδάκι σπορέλαιο (100γρ)
  • 1 κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή για όλες τις χρήσεις με 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν
  • 1 κεσεδάκι θρυμματισμένη φέτα
  • 1 κεσεδάκι ζαμπόν- γκούντα (ή γαλοπούλα ή κοτόπουλο βραστό σε κομματάκια ή λουκάνικα και οποιοδήποτε κίτρινο τυρί ανάλογα με την όρεξη σου)
  • 1 κεσεδάκι διάφορες πιπεριές ψιλοκομμάνες (ή και μανιτάρια, ελιές κτλ)
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Οδηγίες
  1. Μια πανεύκολη συνταγή για την οποία το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μπολ και ένα χτυπητήρι!
  2. Ξεκινάμε λοιπόν
  3. Σε ένα μπολ σπάς τα αυγά και προσθέτεις το γιαούρτι και το λάδι. Ανακατεύεις να ομογενοποιηθούν και βάζεις το αλεύρι (και το μπέικιν εάν χρειάζεται), το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
  4. Ανακατεύεις πολύ καλά και είσαι έτοιμη να αυτοσχεδιάσεις ανάλογα με τα γούστα σου και τα υλικά που έχεις στο ψυγείο σου!
  5. Η δική μου έκδοση έχει φέτα, γκούντα, ζαμπόν, πιπεριές και ρίγανη.
  6. Άλλο ένα ανακάτεμα να καλυφθούν τα υλικά και είσαι έτοιμη.
  7. Μοιράζεις το μείγμα είτε σε ατομικά φορμάκια , έιτε σε παραλληλόγραμη φόρμα του κέικ τα οποία έχεις βουτυρώσει καλά.
  8. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά τα ατομικά και 40 λεπτά το μεγάλο.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή