Φύλλο:Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρις ότου έχουμε μια ζύμη μαλακή και ελαστική.
Χωρίζουμε σε δυο μέρη τη ζύμη,παίρνουμε το ένα και ανοίγουμε στρογγυλό φύλλο.
Ενώνουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε μπολ.
Πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά το φύλλο να τραβήξει τα υγρά.
Ξεκινάμε βάζοντας γέμιση στο κέντρο του φύλλου και έπειτα κυκλικά στην άκρη του.
Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο το βάζουμε απάνω και κλείνουμε τη γέμιση καλά πιέζοντας το γύρω γύρω με ένα πιρούνι.
Τώρα στο κέντρο του φύλλου με την βοήθεια ενός μικρού μπολ ή μικρό πιατάκι "κρατάμε" την γέμιση σταθερά και χαράζουμε σε λωρίδες όλο το φύλλο.
Παίρνουμε κάθε λωρίδα και την γυρίζουμε 2-3 φορές να σχηματίσουμε τις ακτίνες του ήλιου,αφήνουμε 1 ώρα να ξεκουραστεί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° για μισή ώρα περίπου να ροδίσει.
Παραλλαγή ,όπως την έκανα εγώ: Έκοψα στρογγυλά τα φύλλα σφολιάτας.Σοτάρισα το σπανάκι σε λίγο λάδι μαζί με 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, πρόσθεσα τυρί φέτα και λίγο τριμμένο τυρί.
Η υπόλοιπη διαδικασία είναι η ίδια με την αρχική συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Όπως κι αν την φτιάξετε είναι πολύ όμορφη για μπουφέ,για το Κυριακάτικο τραπέζι για παιδικό πάρτι. πηγή