Βάζουμε το φουντούκι στο μπίμερ και το κάνουμε σκόνη.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά για την τάρτα μαζί στον κάδο του μίξερ με το φτερό και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία ζύμη.
Την ξεκουράζουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο και ανοίγουμε με τον πλάστη (ανάμεσα σε μια λαδόκολλα) ένα φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών.
Στρώνουμε σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη ταρτιέρα το φύλλο, βάζουμε μεμβράνη και γεμίζουμε με ρύζι.
Ψήνουμε στους 170ο C για 10 λεπτά. Βγάζουμε την μεμβράνη και ψήνουμε ακόμη για 8 λεπτά μέχρι η τάρτα να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Για την κρέμα λάιμ:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα (εκτός από τα αυγά και την ζάχαρη) σε χαμηλή φωτιά και με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε συνεχώς. Κάνουμε ένα λιεζόν * και ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να δέσει. Αποσύρουμε για να κρυώσει.
Για την μαρέγκα:
Χτυπάμε τα υλικά σε μπεν μαρί προσέχοντας η θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τους 45οC. Χτυπάμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Στην συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα στο μίξερ και με το σύρμα χτυπάμε στην ταχύτητα Νο3 μέχρι η μαρέγκα να σφίξει και να γυαλίσει πολύ καλά.
Αποσύρουμε και βάζουμε την μαρέγκα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με στρογγυλό κορνέ.
Kαλύπτουμε τις τάρτες μας με την μαρέγκα και ψήνουμε την επιφάνεια ελάχιστα με φλόγιστρο ή βάζουμε για λίγο τις τάρτες στο γκριλ της κουζίνας μας